Sminktips Ögonsmink Läppar Hudtips
Plocka ögonbryn Rouge och kinder Se yngre ut
Färgade linser Mindre näsa Ansiktsform
Hårfärg tips Hår och ansiktsform Långa naglar
Fransk manikyr Målade tånaglar Färganalys årstider
Färganalys sommar vinter vår höst Smink online
Skönhetstips hemma
    Billigt smink - gör fynd

    Köpa smink - bästa shopparna

Smink online

     Att köpa smink online är ganska praktiskt idag. Antingen kan du göra så att du köper något gammalt favoritmärke eller så kan du köpa något billigt märke som du aldrig testat förut bara för att se vad det är för något. Har du namnet på färgen uppskrivet så kan du få exakt det du vill ha utan att behöva åka in till stan och handla. Fördelen är ofta att det kan medfölja något litet prov med varje beställning.

Om du letar efter lite mer okända märken till ett hyfsat pris är Eleven bra att handla från. De har även mycket mineralsmink t.ex. Bare Minerals. Här kan du hitta ovanliga färger och inte bara de gamla vanliga som säljs i de flesta fysiska butiker.

Passa på att testa något nytt. Men annars kan du hitta de flesta kända märken på Kicks hemsida. De har de flesta märken du kan önska dig när du handlar smink online, t.ex. Maybelline, Clinique, L’Oreal och många, många fler.


Billigt smink online – så hittar du det

Visste du att man kan handla väldigt billigt smink online och då i många fall sådana dyra märken som vissa av oss fastnat för? Tricket är att kolla vad som finns på Tradera. Det är åtminstone mitt bästa tips. Där finns många som har köpt smink och sedan ångrat sig eller köpt fel och nu säljer det billigt. Självklart är det oöppnade förpackningar det rör sig om. Här kan du få ett läppstift från Clinique så billigt som 40 kronor i stället för 230 kronor som är normalpris. Frakten blir inte heller särskilt dyr till skillnad från många andra saker på Tradera.

Prova även eBay där du kan handla otroligt billigt kinesiskt smink. Eller vad sägs om 12 läppennor för 3 dollar? Det kommer ju naturligtvis inte att vara den bästa kvalitén men på detta sätt blir det roligare att experimentera och pröva sig fram och ett och annat felköp gör inte så mycket. Skulle du falla för någon färg kan du ju alltid beställa den i bättre kvalité från något annat företag.


Köpa MAC smink online

MAC är ett populärt märke som vågar lite mer än de flesta andra märken. Till exempel har de mycket starka färger på ögonskugga och läppstift och deras stil utstrålar glitter och glamour. MAC är till för folk som vill synas! Problemet med många gamla märken är att de är till för vardagen och för en diskret make-up. Men MAC är bra smink för fest. Du kan köpa MAC smink online på Kicks.

En annan fördel med MAC är att de har färger som passar asiater och mörkhyade då de säljer många färsprakande produkter. Av någon anledning så kan det vara svårare att hitta färger på smink för dem som har en lite djupare hudton.

Skulle du råka göra ett felköp kan du faktiskt även sälja smink på nätet. Ett bra medium för detta är Tradera. Man kan ibland få tillbaka åtminstone hälften av inköpspriset om produkten endast är provad en enda gång. Eller så kan du byta med mamma, syster eller tjejkompis.

Smink har blivit en allt större industri online. Dagens upptagna kvinnor har helt enkelt inte tid att gå omkring i affärerna och många har redan fastnat för ett märke som de använt under flera års tid och som de bara vill kunna klicka fram på nätet.