Sminktips Ögonsmink Läppar Hudtips
Plocka ögonbryn Rouge och kinder Se yngre ut
Färgade linser Mindre näsa Ansiktsform
Hårfärg tips Hår och ansiktsform Långa naglar
Fransk manikyr Målade tånaglar Färganalys årstider
Färganalys sommar vinter vår höst Smink online
Skönhetstips hemma
            Lösögonfransar billigt & tips

            Bra mascara av olika sorter

            Eyeliner - streck och vingar

            Sotade ögon - en guide

            Sminka större ögon

Tips för lösögonfransar

Ska du ta foton på dig själv till t.ex. en blogg, porträtt att ge bort, dejtingsajt, promotionbild eller liknande och verkligen, verkligen vill att dina ögonfransar ska synas? Testa då att använda lösögonfransar! För många av oss är det svårt att få ögonfransarna att framträda ordentligt på foton och då är detta ett utmärkt tips som verkligen fungerar. Det kan också vara festligt till partyt, men helst då om det är ganska dämpad belysning där en subtilare make-up har svårare att hävda sig. I vanliga fall, till vardags, kan annars många typer av lösögonfransar se lite för mycket ut.

Men det finns olika sorter. En sort fästes t.ex. bara i yttre delen av ögonlocket. Då ser det inte lika dramatiskt ut och kanske lite mer naturligt.

Billiga lösögonfransar för ca 7 kr

På eBay kan man hitta lösögonfransar för endast 1 dollar. Vi vet inget om kvalitén men för dig som bara vill testa hur du ser ut i lösögonfransar kan det kanske vara en bra idé. För att söka på engelska, skriv in antingen fake eyelashes eller false eyelashes.

Det finns också en bra shop på eBay som säljer många olika sorter och former på lösögonfransar, nämligen BeautyZone. Dessa är inte superbilliga, mer som normalpris. Men som sagt, stort utbud.


Hur man fäster lösögonfransar

Innan man sätter dit lösögonfransar kan man böja de naturliga fransarna med en ögonfransböjare. Ta loss fejkfransarna och applicera en sträng med lösögonfranslim på fästena, vänta en liten stund tills limmet blivit klibbigt och sätt fast lösögonfransarna i yttre ögonvrån först och arbeta sedan inåt mot den inre ögonvrån.